Det gode VVS-arbejde gør forskellen

Badeværelset er et vådrum, der stiller helt særlige krav, til udførelse og vedligeholdelse i alle detaljer. Samtidig er det boligens private rum, hvor du, din familie og dine gæster skal føle sig tilpas ved at være i.

Hos Ovesen VVS har vi ikke blot kompetencen til at udføre VVS til badeværelser og andre vådrum efter alle krav og forskrifter. Vi har også mange års erfaring, så vi kan rådgive om alt fra reparationer og mindre renoveringer til totale løsninger, når du skal have helt nyt badeværelse – så du får den helt rigtige løsning, uden at spilde penge.

Vi kan løse opgaverne uanset om det er i private hjem eller i virksomheder, og om det er i en enkelt bolig eller for eksempel i flere lejligheder i en etageejendom, hvor der er brug for en samlet løsning til en rationel pris.

Nyt bade­værelse i samlet løsning

Når du skal have nyt badeværelse, kan vi tilbyde en komplet løsning, Ovesen VVS står selv for VVS-arbejdet, inklusiv rør, armaturer, blan­dings­batterier og bade­rums­møbler fra kvali­tets­leveran­dører. Samtidig koordinerer vi arbejdet med vores faste sam­arbejds­partnere. Vi kender de andre hånd­værkere, så for eksempel opsætning af fliser og lignende bliver udført i et effektivt samarbejde.

Samtidig koordinerer vi arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Vi kender de andre hånd­værkere, så for eksempel opsætning af fliser og lignende bliver udført i et effektivt samarbejde.

Vi bygger badeværelser, hvor det praktiske og det smukke går hånd i hånd, også i den sidste finish. Og vi lægger vægt på dialogen og inspira­tionen, så du får det baderum, der passer til dig, din stil og din økonomi – og med udgangs­punkt i dine erfaringer og ønsker, hvad du allerede har, og hvad der fungerer og ikke fungerer her. Så supplerer vi med vores forslag og ideer.

Lad os gøre en forskel

Selv en mindre renovering kan gøre en stor forskel, og et velfungerende badeværelse med velvalgt udstyr øger værdien af din bolig. Så det kan være en rigtig god investering at få den rigtige VVS-leverandør på din opgave – vel at mærke en leverandør, der overholder aftaler.

Prisen afhænger naturligvis af dine ønsker og behov, men vi er klar til at give dig både konstruktive forslag og et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt os og lad os tage en snak på telefon­nummer 4142 5106, eller send en mail på info@ovesenvvs.dk eller kontakt os via kontaktformularen her på siden.