Udskiftning af ​Varmeveksler til den optimale udnyttelse af din fjernvarme

​Udskiftning af varmeveksler og varmtvandsbeholder

Er det blevet tid til at få foretaget en udskiftning af varmeveksler eller varmtvandsbeholder, eller ønsker du at få udskiftning af en varmeveksler i stedet for en varmtvandsbeholder? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Ovesen VVS i Odense har vi stor erfaring inden for installation af varmevekslere og varmtvandsbeholdere, som vi blandt andet udfører for kunder i Odense C, Odense M og Odense SØ, men vi har også på hele Fyn, samt Sjælland og Jylland.

Hvad er en varmeveksler?

Opvarmningen af brugsvand sker med enten en varmtvandsbeholder eller en ny brugsvandsveksler, og hvilken type man vælger afhænger af flere forskellige faktorer, som vi er specialister i at vejlede om.

Med en moderne varmeveksler eller brugsvandsveksler kan du udnytte boligens varmekilder på den bedste måde og få varmt brugsvand effektivt ud af fjernvarmen.

En varmeveksler fylder væsentligt mindre end en varmtvandsbeholder, hvilket reducerer varmetabet og giver ubegrænset varmt vand i hanen.

Uanset om du har fjernvarme eller gasfyr i din bolig, så kan vi hos Ovesen VVS hjælpe dig med anlægget, så det passer bedst muligt til din bolig og dine behov – også med intelligent varmestyring.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din installation

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et skræddersyet og uforpligtende tilbud på udskiftning af en varmeveksler eller en varmtvandsbeholder? Eller har du brug for yderligere information, rådgivning eller vejledning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at hjælpe dig, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi altid udfører autoriseret VVS-arbejde. Kontakt os nu og lad os hjælpe dig i mål!​

Gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til at vælge Ovesen VVS næste gang du skal have udført VVS-arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn. Her er nogle af dem:

Vores kunder elsker os!

Vores kunder giver os fremragende anmeldelser på Truspilot.

Medlem af TEKNIQ Kvalitet

Hos os er du sikret høj kvalitet da vi er godkendt af TEKNIQ Kvalitet.

Autoriseret VVS'er ved roret

Bag Ovesen VVS ApS står autoriseret VVS-installatør Thomas Ovesen.

Skal du være vores næste kunde?

Udfyld formularen og indhent et helt uforpligtende tilbud på veludført VVS-arbejde i Odense og på Fyn.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Ovesen VVS ApS

Læderhatten 3

5220 Odense SØ

CVR: 37904821

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 42 51 06

✉ E-mail: info@ovesenvvs.dk

Din garanti for godt arbejde

Følg os

Vi kører ud på hele Fyn