VVS-instal­lationer af ren kvalitet

Vand er livets kilde. Og vel­fun­gerende vand og sanitet i hjemmet er livs­kvalitet i det daglige. Uanset om det er på bade­værelse eller i køkken, til hånd­vask eller opvask.

Derfor er der ingen grund til at leve med VVS, der ikke fungerer helt som det skal, eller hvor der løber for meget vand igennem til ingen nytte. Vi kigger gerne på dit vand­forbrug for at se, om forbruget kan styres, så du sparer penge.

Skal du have repareret utætte instal­lationer, have udskif­tet og monteret armaturer til vand­haner, opvaske­maskine og vaske­maskine, så er Ovesen VVS din leverandør af ren kvalitet til en fornuftig pris, uanset om det er til private hjem eller til virksomheder.

Det handler både om funktion og stil. Vi kan levere og montere armaturer og blan­dings­bat­terier, der passer til din smag og dine behov, og for­skønner bad og køkken.

Afløb og faldstammer

Når vandet kommer ind, skal det også ud. Afløb skal fungere efter hensigten, og de skal ved­lige­holdes, så de bliver ved med at virke uden problemer.

Ovesen VVS har solid erfaring med alle former for renovering og udskift­ning af afløb, og vi kan hjælpe med ved­ligehold af fald­stammer i ejendomme, så økonomi og holdbarhed kombineres bedst muligt.

​Kalkfrit vand med blød­­gørings­anlæg

Vidste du, at poste­vandet i Odense hører til i den tem­melige hårde ende? Det øger risikoen for til­kalkning, der kræver irri­terende rengøring af fliser og armaturer, og i værste fald dyre repara­tioner. Det kan vi hjælpe med, for vi er specialister i blødgøringsanlæg.

Uden kalkbelægninger sparer du på elforbruget, blandt andet på vandvarmer, vaskemaskine, opvaskemaskine og køkkenhaner med kogende vand som f.eks. quooker og Grohe red, og du kan spare på sæbeforbrug og skyllemiddel ved tøjvask.

​Kontakt os og lad os tage en snak på telefonnummer 41 42 51 06, eller send en mail på info@ovesenvvs.dk eller kontakt os via kontaktformularen her på siden.​

Gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til at vælge Ovesen VVS næste gang du skal have udført VVS-arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn. Her er nogle af dem:

Vores kunder elsker os!

Vores kunder giver os fremragende anmeldelser på Truspilot.

Medlem af TEKNIQ Kvalitet

Hos os er du sikret høj kvalitet da vi er godkendt af TEKNIQ Kvalitet.

Autoriseret VVS'er ved roret

Bag Ovesen VVS ApS står autoriseret VVS-installatør Thomas Ovesen.

Skal du være vores næste kunde?

Udfyld formularen og indhent et helt uforpligtende tilbud på veludført VVS-arbejde i Odense og på Fyn.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Ovesen VVS ApS

Læderhatten 3

5220 Odense SØ

CVR: 37904821

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 42 51 06

✉ E-mail: info@ovesenvvs.dk

Din garanti for godt arbejde

Følg os

Vi kører ud på hele Fyn