Installation af gulvvarme  og radiator efter dine behov

Få bedre varme for pengene

Har du brug for professionel hjælp til installation af gulvvarme, eller kunne du tænke dig at få tjekket dine installationer efter i sømmene? Så står vi hos Ovesen VVS klar til at hjælpe dig.

Vand og varme kan være en stor økonomisk post i boligen. Derfor kan der være gode muligheder for at spare mange penge ved at få kigget dine installationer og dit nuværende energiforbrug grundigt efter.

Hos Ovesen VVS giver vi dig et professionelt bud på, hvordan du kan optimere og modernisere din energiløsning. Det kan handle om alt fra dryppende vandhaner til dårligt fungerende varmesystemer, u-isolerede varmtvandsrør, cirkulationsrør og gamle vandrør, der sluger energi.

Ofte bliver vand og energi sendt til spilde ganske unødvendigt. Vi bruger den nyeste teknologi og viden til et varmetjek, så du kan minimere dit spild af vand og varme. Med adresse i Odense kører vi i hele Odense og med mange faste kunder i både Odense C, Odense M og Odense SØ, men vi har også kunder på hele Fyn, samt Sjælland og Jylland., som vi hjælper med blandt andet installation af gulvvarme. 

Vi tilbyder installation af gulvvarme og radiatorer

Uanset om du har fjernvarme eller egen varmekilde, så er både radiatorer og gulvvarme mulige måder at fordele varmen godt i rummene – og det behøver ikke at være et enten eller. En kombineret løsning kan give god komfort og samtidig være godt for boligen.

Oftest er radiatorer under vinduerne at anbefale, da det modvirker træk og kuldebroer med fugtrisiko. Installation af gulvvarme kan samtidig forhindre fugt i gulvet og øge varmekomforten. Det gælder især i gulvmaterialer med en god varmeledningsevne som blandt andet beton og klinker. 

Vi kan hjælpe med montering, installation og servicering af alle typer varmeinstallationer på væg og i gulv – heriblandt installation af gulvvarme. Det gælder også håndklædetørrere til badeværelset, der både giver ren komfort og varme.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på gulvvarme og radiator installation

Vi tilbyder fordelagtige priser på enhver installation, og når vi kender til omfanget af din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på installation af gulvvarme eller en helt anden type VVS-installation. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med at få optimeret din varmeinstallation i hjemmet! 

Kontakt os og lad os tage en snak om installation af gulvvarme eller udskiftning af varmeveksler på telefon­nummer 4142 5106. Du kan også sende en mail på info@ovesenvvs.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med en pris på din opgave.

Gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til at vælge Ovesen VVS næste gang du skal have udført VVS-arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn. Her er nogle af dem:

Vores kunder elsker os!

Vores kunder giver os fremragende anmeldelser på Truspilot.

Medlem af TEKNIQ Kvalitet

Hos os er du sikret høj kvalitet da vi er godkendt af TEKNIQ Kvalitet.

Autoriseret VVS'er ved roret

Bag Ovesen VVS ApS står autoriseret VVS-installatør Thomas Ovesen.

Skal du være vores næste kunde?

Udfyld formularen og indhent et helt uforpligtende tilbud på veludført VVS-arbejde i Odense og på Fyn.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Ovesen VVS ApS

Læderhatten 3

5220 Odense SØ

CVR: 37904821

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 42 51 06

✉ E-mail: info@ovesenvvs.dk

Din garanti for godt arbejde

Følg os

Vi kører ud på hele Fyn