Badeværelsesrenovering der gør en forskel

VVS-firma med de rette kompetencer

Badeværelset er et vådrum, der stiller helt særlige krav til udførelse og vedligeholdelse i alle detaljer. Samtidig er det boligens private rum, hvor du, din familie og dine gæster skal føle sig tilpas i. Hvis du kunne tænke dig en badeværelsesrenovering, så er du kommet til det rette VVS-firma. 

Hos Ovesen VVS har vi ikke blot kompetencerne til at udføre VVS til badeværelser og andre vådrum efter alle krav og forskrifter. Vi har også mange års erfaring, så vi kan rådgive om alt fra reparationer og mindre renoveringer til totale løsninger, når du skal have helt nyt badeværelse – du får altså den helt rigtige løsning uden at spilde penge. 

Fra vores base i Odense kører vi i hele Odense og med mange faste kunder i både Odense C, Odense M og Odense SØ, men vi har også kunder på hele Fyn, samt Sjælland og Jylland. Vi kan stå for din badeværelsesrenovering, uanset om det er i private hjem eller i virksomheder, eller om det er i en enkelt bolig eller flere lejligheder i en etageejendom, hvor der er brug for en samlet løsning til en rationel pris pr. m2.

Nyt bade­værelse i samlet løsning

Når du skal have nyt badeværelse, kan vi tilbyde en komplet løsning. Ovesen VVS står selv for VVS-arbejdet, inklusiv rør, armaturer, blan­dings­batterier og bade­rums­møbler fra kvali­tets­leveran­dører. Samtidig koordinerer vi arbejdet med vores faste sam­arbejds­partnere. Vi kender de andre hånd­værkere, så opsætning af fliser og lignende bliver udført i et effektivt samarbejde. 

Vi bygger badeværelser, hvor det praktiske og det smukke går hånd i hånd, også i den sidste finish. Vi lægger også vægt på dialogen og inspira­tionen, så du får det baderum, der passer til dig, din stil og din økonomi. Vi tager desuden udgangs­punkt i dine erfaringer og ønsker, hvad du allerede har, og hvad der fungerer og ikke fungerer her. Vi supplerer med vores forslag og ideer. 

Kontakt os og få en pris på din badeværelsesrenovering

Selv en lille renovering af badeværelse kan gøre en stor forskel, og et velfungerende badeværelse med velvalgt udstyr øger værdien af dit hus eller din lejlighed. Det kan derfor være en rigtig god investering at få den rigtige VVS-leverandør på din opgave. 

Prisen på en badeværelsesrenovering afhænger naturligvis af dine ønsker og behov, men vi er klar til at give dig både konstruktive forslag og et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt os og lad os tage en snak på telefon­nummer 4142 5106. Du kan også sende en mail på info@ovesenvvs.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden.

Gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til at vælge Ovesen VVS næste gang du skal have udført VVS-arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn. Her er nogle af dem:

Vores kunder elsker os!

Vores kunder giver os fremragende anmeldelser på Truspilot.

Medlem af TEKNIQ Kvalitet

Hos os er du sikret høj kvalitet da vi er godkendt af TEKNIQ Kvalitet.

Autoriseret VVS'er ved roret

Bag Ovesen VVS ApS står autoriseret VVS-installatør Thomas Ovesen.

Skal du være vores næste kunde?

Udfyld formularen og indhent et helt uforpligtende tilbud på veludført VVS-arbejde i Odense og på Fyn.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Ovesen VVS ApS

Læderhatten 3

5220 Odense SØ

CVR: 37904821

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 42 51 06

✉ E-mail: info@ovesenvvs.dk

Din garanti for godt arbejde

Følg os

Vi kører ud på hele Fyn