Installation af gulvvarme og varmeveksler

Få bedre varme for pengene

Vand og varme kan være en stor økonomisk post i boligen. Derfor kan der være gode muligheder for at spare mange penge ved at få kigget dine instal­lationer og dit nuværende energi­forbrug efter i sømmene.

Hos Ovesen VVS giver vi dig et profes­sionelt bud på, hvordan du kan optimere og moder­nisere din energiløsning. Det kan handle om alt fra dryppende vandhaner til dårligt funge­rende varme­systemer, uisolerede varmt­vand­srør, cirku­lations­rør og gamle vandrør, der sluger energi.

Ofte bliver vand og energi sendt til spilde ganske unød­vendigt. Vi bruger ny teknologi og viden til varmetjek, så du kan minimere dit spild af vand og varme. Med adresse i Odense har vi især mange kunder på Fyn, men vi kommer gerne rundt i hele landet for blandt andet at klare en installation af gulvvarme.

Vi tilbyder installation af gulvvarme og radiatorer

Uanset om du har fjernvarme eller egen varme­kilde, så er både radia­torer og gulvvarme mulige måder at fordele varmen godt i rummene. Og det behøver ikke at være et enten eller. En kombi­neret løsning kan både give god komfort og være godt for boligen.

Oftest er radia­torer under vinduerne at anbefale, da det modvirker træk og kuldebroer med fugt­risiko. Gulvvarme kan samtidig hindre fugt i gulvet og øge varme­komforten, især i gulvmaterialer med god varmeledningsevne som sten og klinker.

Vi kan hjælpe med montering, installation og servicering af alle typer varmeinstallationer på væg og i gulv – heriblandt installation af gulvvarme. Det gælder også håndklædetørrere til badeværelset, der både giver ren komfort og varme.

Hvad er en varme­veksler?

Opvarmningen af brugsvand sker med enten en varmtvandsbeholder eller en brugsvandsveksler, og hvilken type, man vælger, afhænger af flere ting, som vi er specialister i at vejlede om.

Med en moderne varmeveksler/brugsvandsveksler kan du udnytte boligens varmekilder bedst muligt og få varmt brugsvand effektivt ud af fjernvarmen. En varmeveksler fylder væsentligt mindre end en varmtvandsbeholder, hvilket reducerer varmetabet og giver ubegrænset varmt vand i hanen.

Uanset om du har fjernvarme eller gasfyr, så kan Ovesen VVS hjælpe med anlægget, så det passer bedst muligt til din bolig og dine behov – også med intelligent varmestyring.

Kontakt os og lad os tage en snak om installation af gulvvarme eller udskiftning af varmeveksler på telefon­nummer 4142 5106. Du kan også sende en mail på info@ovesenvvs.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med en pris på din opgave.

Gode grunde til at vælge os

Der er mange gode grunde til at vælge Ovesen VVS næste gang du skal have udført VVS-arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn. Her er nogle af dem:

Vores kunder elsker os!

Vores kunder giver os fremragende anmeldelser på Truspilot.

Medlem af TEKNIQ Kvalitet

Hos os er du sikret høj kvalitet da vi er godkendt af TEKNIQ Kvalitet.

Autoriseret VVS'er ved roret

Bag Ovesen VVS ApS står autoriseret VVS-installatør Thomas Ovesen.

Skal du være vores næste kunde?

Udfyld formularen og indhent et helt uforpligtende tilbud på veludført VVS-arbejde i Odense og på Fyn.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Ovesen VVS ApS

Læderhatten 3

5220 Odense SØ

CVR: 37904821

Kontakt os

☎ Tlf.: 41 42 51 06

✉ E-mail: info@ovesenvvs.dk

Din garanti for godt arbejde

Følg os

Vi kører ud på hele Fyn