Få bedre varme for pengene

Vand og især varme kan være en stor økonomisk post i boligen. Derfor kan der være gode muligheder for at spare mange penge ved at få kigget dine instal­lationer og dit nuværende energi­forbrug efter i sømmene og få et profes­sionelt bud på, hvordan du kan optimere og moder­nisere din energiløsning.

Det kan handle om alt fra dryppende vandhaner til dårligt funge­rende varme­systemer, uisolerede varmt­vand­srør, cirku­lations­rør og gamle vandrør, der sluger energi. Ofte bliver vand og energi sendt til spilde, ganske unød­vendigt. Vi bruger ny teknologi og viden til varmetjek, så du kan minimere dit spild af vand og varme.

Radiatorer og gulvvarme

Uanset om du har fjernvarme eller egen varme­kilde, så er både radia­torer og gulvvarme mulige måder at fordele varmen godt i rummene. Og det behøver ikke at være et enten eller. En kombi­neret løsning kan både give god komfort og være godt for boligen.

Oftest er radia­torer under vinduerne at anbefale, for at modvirke træk og kuldebroer med fugt­risiko. Men gulvvarme kan samtidig hindre fugt i gulvet, og øge varme­komforten, især i gulvmaterialer med god varmeledningsevne, som sten og klinker.

Vi kan hjælpe med montering, installation og servicering af alle typer varmeinstallationer, på væg og i gulv. Det gælder også håndklædetørrere til badeværelset, der giver både ren komfort og varme.

Varmt brugs­vand med ny varme­veksler

Opvarmningen af brugsvand sker med enten en varmtvandsbeholder eller en brugsvandsveksler, og hvilken type man vælger, afhænger af flere ting, som vi er specialister i at vejlede om.
Med en moderne varmeveksler/ brugsvandsveksler kan du udnytte boligens varmekilder bedst muligt, og få varmt brugsvand effektivt ud af fjernvarmen. En veksler fylder væsentligt mindre end en varmtvandsbeholder, hvilket reducerer varmetabet, og ydermere giver ubegrænset varmt vand i hanen.

Uanset om du har fjernvarme eller gasfyr, så kan Ovesen VVS hjælpe med anlægget, så det passer bedst muligt til din bolig og dine behov – også med intelligent varmestyring. Kontakt os og lad os tage en snak på telefon­nummer 4142 5106, eller send en mail på info@ovesenvvs.dk eller kontakt os via kontaktformularen her på siden.